Könyvelés – cégalapítás – adótanácsadás, online vagy helyszínen? Ezért válassz minket!

Ábrahám-Csengeri Anikó

Jó könyvelőt találni nem is olyan könnyű, főleg, ha nem pusztán a hagyományos feladatokra van szükség. Nagy kincs lehet, ha a könyvelő segíteni tud a vállalkozás irányainak is a meghatározásában. Egy-egy kedvező manőverrel sok millió forintot megtakaríthatunk. 

Szeretném Neked, kedves Olvasó bemutatni a tevékenységünket úgy, hogy láthasd, mi miatt választanak minket az ügyfeleink, és esetleg kedvet kapj ahhoz, hogy leüljünk konzultálni arról, hogy miként tudjuk a vállalkozásod könyvelési feladatait is ellátni.

A következő 3 állapot jellemző Rád?

  1. Van vállalkozásod, de nem vagy elégedett a könyvelőddel
  2. Van vállalkozásod, és elégedett vagy a könyvelőddel
  3. Cégalapítás előtt állsz

Van vállalkozásod, de nem vagy elégedett a könyvelőddel

Minden váltásnál lehetnek problémák, fennakadások, amik joggal aggaszthatnak. Esetleg az is felmerült benned, hogy egy még rosszabb könyvelőhöz kerülsz, hiszen a meglévővel is jól indult minden. 

Mi azt javasoljuk a leendő partnereinknek, hogy üljünk le egy kávé mellett konzultálni online vagy személyesen, ahol bemutatkozunkvégigbeszéljük a jelenlegi problémákat, és ha tudunk, előállunk egy jó megoldással, sőt tervvel, hogy a váltás hogyan tud nyugodtan és komplikációmentesen végigmenni.

Van vállalkozásod, és elégedett vagy a könyvelőddel

Ebben az esetben azt javaslom, hogy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy egy új forrásból is megkapd a legfrissebb híreket! Akár nézd át a többi tevékenységünket, hátha tudunk olyan dologban a segítségedre lenni, amit a jelenlegi könyvelődtől nem kapsz meg. 

Cégalapítás előtt állsz

Ha a helyedben lennék, akkor ezeket tartanám fontosnak a könyvelő kiválasztásával kapcsolatosan:

  • Szeretném a legjobb csapatot megtalálni, akik mindig el tudják végezni a munkájukat. Ha valaki lebetegszik, akkor sem marad el semmi, hiszen mindig van, aki beugorjon a másik helyett.
  • Szeretnék fiatalos, lendületes, kedves és professzionális szakemberekkel dolgozni, akik hisznek a precíz és pontos munkavégzésben
  • Örülnék, ha a könyvelés mellett adótanácsadásban, forrásszerzésben, pályázatokban és a vállalkozás irányainak a meghatározásában is tudnának nekem segíteni.
  • Fontos lenne nekem, hogy ne csak személyesen, hanem online is tudjak velük dolgozni, hiszen ma már ez szinte alapkövetelmény.
  • És persze szeretném, ha nem kellene sokat fizetnem mindezért, azaz reális árakon dolgozna a könyvelőcég.

Ha mindezek számodra is fontosak, akkor nyugodtan jelentkezz be hozzánk, remélhetőleg meg is találtad a könyvelőirodádat! Ha van esetleg más is, ami fontos neked, csak jelezd felénk, hátha abban is meg tudunk felelni majd Neked.

Adótanácsadás, ami sok mindent megváltoztat

Az adótanácsadásra talán mindenkinek szüksége van, kivételt maximum az adószakértők képeznek. A szolgáltatás rövidtávú célja, hogy megtaláljuk a működési formád szerinti legkedvezőbb adózási szintetközép- és hosszú távon pedig olyan adózási stratégiát alakítsunk ki, ami a számodra a legkívánatosabb eredménnyel jár.

Könyvelőirodánk nem csak a könyvelési és bérszámfejtési feladatokat tudja ellátni, hanem adózási tanácsadással is segíthetjük döntéseidet, ami a mai világban igen csak fontos, hiszen a szabályok és ezzel együtt a lehetőségeid is gyorsan változnak.

Az adótanácsadás célja, hogy képes legyél eligazodni a vonatkozó jogszabályok összetett hálójában, és ezáltal a legjobb döntést hozni a vállalkozásod adózási stratégiáját illetően. Segítünk feltérképezni a lehetőségeidet, javaslatokat teszünk a fejlesztés érdekében, illetve megmutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyek által maximalizálható a nyereséged.

Így az adózást érintő ismeretek birtokában nem jelent majd problémát Neked sem a szabályoknak való megfelelés és a határidők betartása, és a költségeid csökkentése is lehetővé válik. Az adótanácsadás véleményünk szerint elengedhetetlen, megfelelő ismeretek nélkül ugyanis szinte lehetetlen értelmezni az adótörvények bonyolult rendszerét.

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink? (rövid videó)
Várunk irodáinkban sok szeretettel akár ezzel, akár más témákkal kapcsolatban!

A szakképzési hozzájárulás alóli mentesülés azt is jelenti, hogy a KIVA alanyok
nem tarthatnak igényt a szakképzési hozzájárulási kötelezettséggel összefüggő normatív csökkentő tétel (vagy annak egy részének) visszaigénylésére sem.

2023-as áraink

Kérlek vedd figyelembe, hogy ha később olvasod a bejegyzést, az áraink közben változhattak. Áraink minden esetben egyéni megállapodás eredménye, az alábbi minimum árak kiindulásként szolgálnak. Az árak 2022. novembertől változtatásig érvényesek, az Áfát nem tartalmazzák.

Egyéni vállalkozó: 15 000 Ft-tól/hó
Egyéni vállalkozó átalányadózó: 22 000 Ft-tól/hó
Őstermelő (nem főállású): 10 000 Ft-tól/negyedév
Őstermelő (főállású): 30 000 Ft-tól/negyedév
Gazdasági társaság (Kft, Bt): 40 000 Ft-tól/hó
Adótanácsadás: 20 000 Ft-tól/óra
Éves zárás díja: 1 havi könyvelési díj
Bérszámfejtés: állandó 3 500 Ft/fő, alkalmi 3 500 Ft/fő

Kedvezményeink új ügyfeleink felé

Minden új ügyfelünknek a bérszámfejtését ingyen elvégezzük a 2023-as évben! Minél hamarabb leszel az ügyfelünk, annál több kedvezményre leszel jogosult.
Jelentkezz be ingyenes online vagy személyes konzultációnkra!

Kik vagyunk?

Ábrahám-Csengeri Anikó

Főkönyvelő, irodavezető
Közgazdász, Regisztrált mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó

Vörös-Papp Gabriella

Könyvelő, bérszámfejtő
Mérlegképes könyvelő

Horváth Márta

Bérszámfejtő
Tb és bérügyi szakelőadó, Emberi erőforrás tanácsadó

Király Dóra

Számviteli ügyintéző
Államháztartási ügyintéző

Bálint Petra

Számviteli ügyintéző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Fodor Vanessza

Adminisztrátor

Móricz Judit

Adminisztrátor

Kocsis Bence

Adminisztrátor

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésre vonatkozó törvények és adószabályok változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük kérdezze könyvelőjét vagy minket a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legfrissebb híreket és az aktuális kedvezményeinket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue