Kihelyezett könyvelés

Helyszíni könyvelés és bérszámfejtés

Partnereink részére elérhetővé tesszük a kihelyezett számviteli szolgáltatásainkat.

Hogy pontosan mit is jelent ez a gyakorlatban és kinek ajánljuk?

A kihelyezett könyvelőnk heti egy vagy több alkalommal megjelenik az Ön telephelyén és egy kihelyezett munkaállomáson elvégzi az előre egyeztetett könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatásokat.

Ez a szolgáltatás megoldás lehet azon vállalkozások számára, akik nagyobb bizonylatszámuk vagy az adatbiztonság miatt nem szívesen tárolják számláikat még átmenetileg sem külső helyszínen. Mindemellett magasabb információ és a helyszíni konzultáció igénye indokolttá teszi az emelt szintű helyszíni szolgáltatást.

Tapasztalataink alapján a helyszíni könyvelés kiválóan ötvözi a külső és belső könyvelő előnyeit, és erőforrásigénye is rugalmasan tervezhető mind a megbízó, mind pedig könyvelőirodánk részéről.

A kihelyezett könyvelő-szolgáltatás előnyei:

 • Könyvelő kollégánk előre megállapodott napokon az Önök telephelyén végzi a munkát, így a könyvelői feladatok jól tervezhetően ezekre a napokra koncentrálhatók.
 • Könyvelő kollégánk szabadsága, esetleges megbetegedése idején helyettesítéséről gondoskodunk, ezért a könyvelés nem áll meg.
 • A kihelyezett könyvelőt egy teljes könyvelőiroda szakmai csapata támogatja.
 • Könyvelőink képzéséről, engedélyeiről könyvelőirodánk gondoskodik.
 • A kihelyezett könyvelőt megbízónkkal közösen választjuk ki, igazodva az igényekhez mind nyelvtudás, mind szakmai terület alapján. A számvitel területén szerzett tapasztalatunk garancia a megfelelő munkatárs megtalálására.
 • A könyvelői munkakör kialakításának költsége nem terheli ügyfeleinket. Kollégáink notebookkal dolgoznak, ezért csak egy íróasztalra és internetre van szükségünk, valamint a cég által is használt nyomtatóra. Igény szerint saját könyvviteli szoftverünket használjuk, ezért nem kell akár több százezer forintot beruháznia könyvelő program beszerzésére. Amennyiben az ügyfél saját szoftveren szeretne könyveltetni, azt is meg tudjuk oldani.
 • Tekintettel arra, hogy az adatbázis a mi szerverünkön lesz tárolva, a könyvviteli adatok mentésének költségét és felelősségét is mi vállaljuk. Irodánkban és ügyfeleink irodájában bármikor hozzáférünk a könyvelés adataihoz, ezért, ha éppen olyan napon van szükség adatokra, amikor kihelyezett kollégánk nem a Megbízónál dolgozik, akkor is tudunk számviteli adatokat szolgáltatni.
 • A könyvviteli és munkaügyi szoftver jogszabálykövetése könyvelőirodánkat terheli.
 • A bizonylatok helyben rendelkezésre állnak, ha a Megbízó bármely kollégájának szüksége van rá, a könyvelői mappákban könnyen és azonnal megtalálja.
 • Az esetleges szezonalitást a könyvviteli munkában kezelni tudjuk, ezért átmenetileg növelhető vagy csökkenthető a helyszíni könyveléssel töltött idő.
 • Könyvelőirodaként felelősségbiztosítással rendelkezünk, így az esetleg hibákért könyvelői biztosításunkkal helyt tudunk állni.
 • Ügyfelünk közvetlen kapcsolatot tud tartani kihelyezett könyvelőnkkel, aki – megállapodás alapján – akár a pénzügyi folyamatokat is tudja tapasztalatával támogatni.
 • Munkaszerződésben könyvelőirodánk áll a kihelyezett könyvelővel, ezért a munkajogi kötelezettségek elsősorban nálunk merülnek fel.
 • Szükség esetén főkönyvelőnkhöz lehet fordulni szakmai kérdésekkel, így megalapozottabb és sokoldalúbb választ tudunk adni a könyvviteli kérdésekre.
 • Munkaügyi kérdésekben és munkaügyi papírok kezelésében kihelyezett könyvelőnk – bérszámfejtő kollégánk támogatásával – helyben tud segítséget nyújtani.
 • A könyvvizsgálat ideje racionalizálható, hiszen a könyvvizsgálónak nem kell a könyvelőirodába és a partnerhez is ellátogatnia.
 • Az elszámolás igazodik az elvégzett munkához, hiszen jellemzően kihelyezett könyvelőnk által ledogozott időszakhoz kötődik.

Online könyvelés

Jogosan merül fel az emberben manapság az igény, hogy biztosítva legyen a vállalkozásnak egy online felület, melyen keresztül akár részben, akár egészben biztosíthatóak a lenti lehetőségek:

 • betekintést nyerhet a vállalkozása könyveibe a vállalkozás.
 • fel tudja tölteni a könyveléshez szükséges bizonylatokat, nem kell postázni.

nem kell időpontot egyeztetni kollégáinkkal, bármikor megtekinthetőek az általunk feltöltött kimutatások.

Ismerje meg a könyvelés online módját

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Legyünk

Kapcsolatban

Hívjon minket, írjon nekünk vagy jelentkezzen be online vagy személyes konzultációra!

Iroda

6781 Domaszék, Deák Ferenc utca 2/A.

Mikor szeretne velünk konzultálni?
Válassza ki az Önnek megfelelő időpontot!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legfrissebb híreket és az aktuális kedvezményeinket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue