Adótanácsadás, azaz számoljunk együtt. Ez Neked szól!

Ábrahám-Csengeri Anikó

Mi is az adótanácsadás?

Az adótanácsadásra talán mindenkinek szüksége van, kivételt maximum az adószakértők képeznek. A szolgáltatás rövidtávú célja, hogy megtaláljuk a működési formád szerinti legkedvezőbb adózási szintet, közép- és hosszú távon pedig olyan adózási stratégiát alakítsunk ki, ami a számodra a legkívánatosabb eredménnyel jár.

A vállalkozás – kivéve az egyéni vállalkozókat – a csapatmunkáról szól. Azonban még az egyéni vállalkozóknak is szükségük van egy-két partnerre, akikre számíthatnak. Egy nagyobb, több főt foglalkoztató vállalkozásnál már biztos, hogy szükség lesz külső segítségre, hiszen a tulajdonos-vezető nem feltétlenül képes mindent egymaga elintézni. Sőt, még ha rendelkezik is ennyi energiával, akkor sem biztos, hogy a tudása is meg van minden egyes részfeladat elvégzéséhez.

Könyvelőirodánk nem csak a könyvelési és bérszámfejtési feladatokat tudja ellátni, hanem adózási tanácsadással is segíthetjük döntéseidet, ami a mai világban igen csak fontos, hiszen a szabályok és ezzel együtt a lehetőségeid is gyorsan változnak.

Az adótanácsadás célja, hogy képes legyél eligazodni a vonatkozó jogszabályok összetett hálójában, és ezáltal a legjobb döntést hozni a vállalkozásod adózási stratégiáját illetően. Segítünk feltérképezni a lehetőségeidet, javaslatokat teszünk a fejlesztés érdekében, illetve megmutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyek által maximalizálható a nyereséged.

Így az adózást érintő ismeretek birtokában nem jelent majd problémát Neked sem a szabályoknak való megfelelés és a határidők betartása, és a költségeid csökkentése is lehetővé válik. Az adótanácsadás véleményünk szerint elengedhetetlen, megfelelő ismeretek nélkül ugyanis szinte lehetetlen értelmezni az adótörvények bonyolult rendszerét.

Ha még csak most indítod a vállalkozásodat

Többször találkoztunk már olyan esetekkel, amikor nem megfelelően került kiválasztásra a vállalkozási forma, az adózási mód vagy az ügyvezető jogviszonya. Ezek többletköltséget okozhatnak a későbbiekben Neked és utólag már csak nehezen megváltoztathatók.

Amennyiben vállalkozás indítása előtt állsz, javasoljuk, hogy vegyél részt egy személyes konzultáción, ahol segítünk kiválasztani az optimális megoldást és válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

Teljes körű szakmai támogatásra van szükséged a vállalkozásod fejlesztéséhez? Olyan könyvelőirodát keresel, ahol a hagyományos könyvelési feladatokon kívül az üzletvitel terén is segítséget tudnak nyújtani? Könyvelőirodánk komplex, személyre szabott megoldást kínál a számvitel minden területén!

Amennyiben adótanácsadásra lenne szükséged, illetve kérdésed lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a lenti űrlapon!

A szakképzési hozzájárulás alóli mentesülés azt is jelenti, hogy a KIVA alanyok
nem tarthatnak igényt a szakképzési hozzájárulási kötelezettséggel összefüggő normatív csökkentő tétel (vagy annak egy részének) visszaigénylésére sem.

2022. első féléves áraink

Kérlek vedd figyelembe, hogy ha később olvasod a bejegyzést, az áraink közben változhattak. Áraink minden esetben egyéni megállapodás eredménye, az alábbi minimum árak kiindulásként szolgálnak. Az árak 2022. januártól változtatásig érvényesek, az Áfát nem tartalmazzák.

Egyéni vállalkozó: 10 000 Ft-tól/hó
Egyéni vállalkozó átalányadózó: 18 000 Ft + Áfa-tól /hó
Őstermelő (nem főállású): 6 000Ft-tól/negyedév
Őstermelő (főállású): 15 000 Ft-tól/negyedév
Gazdasági társaság (Kft, Bt): 25 000 Ft-tól/hó
Adótanácsadás: 20 000 Ft/óra
Éves zárás díja: 1 havi könyvelési díj
Bérszámfejtés: állandó 3 000 Ft/fő, alkalmi 450 Ft/fő/bejelentés

Kedvezményeink új ügyfeleink felé

Minden új ügyfelünknek a bérszámfejtését ingyen elvégezzük a 2022-es évben! Minél hamarabb leszel az ügyfelünk, annál több kedvezményre leszel jogosult.
Jelentkezz be ingyenes online vagy személyes konzultációnkra!

Kik vagyunk?

Ábrahám-Csengeri Anikó

Főkönyvelő, irodavezető
Közgazdász, Regisztrált mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó

Vörös-Papp Gabriella

Könyvelő, bérszámfejtő
Mérlegképes könyvelő

Radics-Varga Rita

Könyvelő
Számviteli szakügyintéző, Tb-bér ügyintéző

Horváth Márta

Bérszámfejtő
Tb és bérügyi szakelőadó, Emberi erőforrás tanácsadó

Király Dóra

Számviteli ügyintéző
Államháztartási ügyintéző

Bálint Petra

Számviteli ügyintéző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésre vonatkozó törvények és adószabályok változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük kérdezze könyvelőjét vagy minket a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legfrissebb híreket és az aktuális kedvezményeinket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue