Miért minket válassz, ha könyvelőre van szükséged?

Ábrahám-Csengeri Anikó

Manapság egy jó könyvelő nagy kincs lehet, ha nemcsak a hagyományos könyvelési feladatokat látja el, hanem segít a vállalkozás irányainak is a meghatározásában. Egy-egy kedvező manőverrel sok millió forint tud a vállalkozásnál maradni. 

Szeretném neked, kedves Olvasó bemutatni a tevékenységünket úgy, hogy láthasd, mi miatt választanak minket az ügyfeleink, és esetleg kedvet kapj ahhoz, hogy leüljünk konzultálni arról, hogy miként tudjuk a te vállalkozásod könyvelési feladatait is ellátni.

Valószínűleg a következő 3 állapot egyikében vagy:

  1. Van vállalkozásod, de nem vagy elégedett a könyvelőddel
  2. Van vállalkozásod, és elégedett vagy a könyvelőddel
  3. Cégalapítás előtt állsz

Van vállalkozásod, de nem vagy elégedett a könyvelőddel

Minden váltásnál lehetnek problémák, fennakadások, amik joggal aggaszthatnak. Esetleg az is felmerült benned, hogy egy még rosszabb könyvelőhöz kerülsz, hiszen a meglévővel is jól indult minden. 

Mi azt javasoljuk a leendő partnereinknek, hogy üljünk le egy kávé mellett konzultálni online vagy személyesen, ahol bemutatkozunk, végigbeszéljük a jelenlegi problémákat, és ha tudunk, előállunk egy jó megoldással, sőt tervvel, hogy a váltás hogyan tud nyugodtan és komplikációmentesen végigmenni.

Van vállalkozásod, és elégedett vagy a könyvelőddel

Ebben az esetben azt javaslom, hogy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy egy új forrásból is megkapd a legfrissebb híreket! Akár nézd át a többi tevékenységünket, hátha tudunk olyan dologban a segítségedre lenni, amit a jelenlegi könyvelődtől nem kapsz meg. 

Cégalapítás előtt állsz

Ha én a helyedben lennék, akkor ezeket tartanám fontosnak a könyvelő kiválasztásával kapcsolatosan:

  • Szeretném a legjobb csapatot megtalálni, akik mindig el tudják végezni a munkájukat. Ha valaki lebetegszik, akkor sem marad el semmi, hiszen mindig van, aki beugorjon a másik helyett.
  • Szeretnék fiatalos, lendületes, kedves és professzionális szakemberekkel dolgozni, akik hisznek a precíz és pontos munkavégzésben
  • Örülnék, ha a könyvelés mellett adótanácsadásban, forrásszerzésben, pályázatokban és a vállalkozás irányainak a meghatározásában is tudnának nekem segíteni.
  • Fontos lenne nekem, hogy ne csak személyesen, hanem online is tudjak velük dolgozni, hiszen ma már ez szinte alapkövetelmény.
  • És persze szeretném, ha nem kellene sokat fizetnem mindezért, azaz reális árakon dolgozna a könyvelőcég.

Ha mindezek számodra is fontosak, akkor nyugodtan jelentkezz be hozzánk, remélhetőleg meg is találtad a könyvelőirodádat! Ha van esetleg más is, ami fontos neked, csak jelezd felénk, hátha abban is meg tudunk felelni majd neked.

„Class aptent taciti sociosqu ad litora per conubia nostra, per inceptos himenaeos .Aenean non turpis vitae ligula tristique sagitt isras varius erat pulvinar eros pretium”

2022. első féléves áraink

Kérlek vedd figyelembe, hogy ha később olvasod a bejegyzést, az áraink közben változhattak. Áraink minden esetben egyéni megállapodás eredménye, az alábbi minimum árak kiindulásként szolgálnak. Az árak 2022. januártól változtatásig érvényesek, az Áfát nem tartalmazzák.

Egyéni vállalkozó: 10 000 Ft-tól/hó
Őstermelő (nem főállású): 6 000 Ft-tól/negyedév
Őstermelő (főállású): 15 000 Ft-tól/negyedév
Gazdasági társaság (Kft, Bt): 25 000 Ft-tól/hó
Adótanácsadás: 20 000 Ft/óra
Éves zárás díja: 1 havi könyvelési díj
Bérszámfejtés: állandó 3 000 Ft/fő, alkalmi 450 Ft/fő/bejelentés

Kedvezményeink új ügyfeleink felé

Minden új ügyfelünknek a bérszámfejtését ingyen elvégezzük a 2022-es évben! Minél hamarabb leszel az ügyfelünk, annál több kedvezményre leszel jogosult.
Jelentkezz be ingyenes online vagy személyes konzultációnkra!

Kikkel fogsz együtt dolgozni?

Ábrahám-Csengeri Anikó

Főkönyvelő, irodavezető
Közgazdász, Regisztrált mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó

Vörös-Papp Gabriella

Könyvelő, bérszámfejtő
Mérlegképes könyvelő

Radics-Varga Rita

Könyvelő
Számviteli szakügyintéző, Tb-bér ügyintéző

Horváth Márta

Bérszámfejtő
Tb és bérügyi szakelőadó, Emberi erőforrás tanácsadó

Király Dóra

Számviteli ügyintéző
Államháztartási ügyintéző

Bálint Petra

Számviteli ügyintéző
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Küldd el nekünk ezt az űrlapot kitöltve, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Szeretnél értesülni kedvezményeinkről és a legfrissebb adózási aktualitásokról? Iratkozz fel a kéthetente megjelenő hírlevelünkre!

Megosztási lehetőségek:

Figyelem! A bejegyzésre vonatkozó törvények és adószabályok változhattak a bejegyzés megírása óta. Kérjük kérdezze könyvelőjét vagy minket a bejegyzés aktualitásával kapcsolatosan!

Vélemények
Kövess minket
Iratkozz fel legfrissebb híreinkre és kedvezményeinkre
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legfrissebb híreket és az aktuális kedvezményeinket!
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue